COVID-19 information

Hos Ballerup Kiropraktor følger vi alle sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdateret. På nuværende tidspunkt udfører klinikken alle vores behandlinger – dog med følgende skærpede forholdsregler, som gælder i klinikken for at beskytte dig og os alle:

  • Vi har krav om brug af mundbind i klinikken. Dette betyder, at både patient og behandler SKAL bære mundbind. Så husk at medbringe mundbind, når du skal til behandling i klinikken. Hvis du ikke kan bære mundbind, bedes du kontakte klinikken inden du møder op, så vi kan tage vores ekstra forholdsregler.
  • Vi har en høj hygiejne-standard, vi holder afstand så vidt muligt og byder jer velkommen med et smil fremfor et håndtryk.
  • Kom gerne kort tid før jeres aftale og kom helst alene. Rør ved så lidt som muligt i klinikken og anvend den fremstillede håndsprit.
  • Har du symptomer på COVID-19, skal du IKKE komme i klinikken, men du er velkommen til at ringe og vi skal prøve at hjælpe dig på bedste vis over telefonen.

Ring gerne til os! Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du er i risikogruppen eller blot ikke har mod på at komme i klinikken, som situationen er i disse dage.